Rasa tak mampu menaip lagi

Assalamualaikum...

Dah banyak hari blog nie terabai.Sungguh tak sempat nak menaip nak bercerita nak membebel disini. Hidup sekarang sangat busy. Pukul 8.30 pagi keluar bilik pergi kelas dan rehat pukul 1 tengaahari. Pukul 2 kembali kelas dan pukul 4 baru balik. Pukul 4 tue time nak rehat. Nak makan nak tido.Semua time tue la.

Pukul 5.30 siap siap nak pergi kerja.Kerja sampai pukul 11 malam. Balik bilik, mandi solat,balas email customer.Siapkan parcel yang nak diposkan untuk hari esok. Penat kan?

Tapi nak buat macam mana kan? Ya Allah,kuatkan aku...

Bulan mintak maaf sangat sangat.Tak sempat nak terjah dan baca blog korang lagi. InsyaAllah, kalo ada masa weekend nie Bulan terjah ye.eheee

Bagi yang follow Bulan tue.Thanks.Bulan dah follow balik dan ade yang takde link tue.Ndak tahu mana mo nyari nya.Hukhuk.

psstt~ Alhamdulillah,dia dah macam dulu. Bulan dah tak merajuk dengan dia lagi.

8 comments:

missh chiorika said...

wahh .
sungguh busy yea ..

Alin Marlini said...

samerlah ngan Kak Alin Bulan..tupun selalu buat autopublish..

zikeryhassan said...

busy buat duet poket kan. all the best bulan ;)

najihah sahami said...

alahai sayang...bizi benor yea..sabor eh. survive untuk hidup. hehe..untuk kesenangan bersama ai nanti. hahahaa..

take care sayam!

Gayahspears said...

dia macam dulu??
psttt hahaha... aku phm... jg dri n kesihatan ya yunk.. muah.cxayam ko ketat2

HazHand said...

xpe..biase la tuh..hahaha

cik ayin said...

rindu2... :)

nazirulhazwan~ said...

ang keje ape lak lan??sejak bile ang da abes blaja??

Popular Posts

I Love My Blog

Daisypath Anniversary tickers