Short update!!

Assalamualaikum....

Haktuihhh~ Tak leh blah tajuk entri ' Short update!!' dalam bahasa omputih tuh. Maklum la 30hb nie aku nak exam 'English For AcademicPurpose'. Kena prektis engeris nie.Hahahaha.

Aku busy sekarang nie. Nak exam dah 30hb nie. Doakan aku yea kawan-kawan ku sayamss ayamss.

Nati aku balik rumah,boleh lah aku nak bertempel dengan blog 24jam.Huuuu~ nampok ngat nipu nye ye dop?!

InsyaAllah,aku akan update selalu dan sekerap yang mungkin.sampai korang jemu dengan entri aku. Aku akan jejak korang sampai korang fedup tengok aku terhegeh-hegeh kat shoutbox korang.

Ada orang cakap blog aku macam SAMPAH. Ye ke? Orang cakap aku selalu duk emo-emo dalam blog. Yeke?Okey okey.Yang tue aku admit la. Aku memang ade menulis entri emo dulu-dulu la. TAPI korang baca entri tue dengan AKAL dan HATI tak? Ke baca pakai KEPALA LUTUT or BIJI MATA?

Kalo korang baca dengan AKAL dan HATI,korang akan faham apa yang aku maksudkan dan sampaikan.
Kalo korang baca dengan KEPALA LUTUT dan hanya bacaan tue sampai kat BIJI MATA je. Memang la korang rasa entri - entri aku tue entri emo emo emo =D

Maaflah kalo aku cakap kasar. Sebab aku dah mula terbiasa dengan caci maki orang kat aku. Tapi tak hape. Allah s.w.t Maha Adil. What u give, u will get back.

ok bai.

psstt~ Tak sabar menanti RAMADHAN. Hati aku lebih tenang mungkin ketika itu. Allahu'akbar  :)

12 comments:

rara pinkmafia said...

benci btol kalo ada org ckp blog smpah?knp ada blog2 smpah lak.kalo tak suke jgn lah masuk.tol x?

laskar pelangi said...

good luck darlim ;)

chaiyok chaiyokkkk!

Mohamadazhan.com said...

selamat berjaya =)

emieysandra said...

slmt menjawab exam!! gudluck cyunk~

CikHaniBhulat said...

gudluck..do the best..

najihah sahami said...

hahhaaa..xpe yunk..i ade..i suka kalau sampah tu dari u. don wori. xsemua benci sampah kan......

hahhaa..kita sehati sejiwa...:P

tomato said...

haiyoooo . sape yg cakap tu ? at least die dtg jgk blog bulan . kekeke ;p

apik pehe said...

huhu..tajuk entri omputih tu..huhu..
ehh..orang yg kater camtu dia guna id dia sendiri atau fake id?...

caliph shuriken said...

gambatte mulaan & gud luck ^^

Arshieda Nabila said...

gud luck!;-)

akU GaDis said...

yunk!! r u ok? huhu..

neway gud luck for ur exam :)

sarah mohamad said...

biar lah bulan orang nak kata apa2 pun. janji kita buat je apa yg kita rasa betul. mulut orang mana boleh kita tutup kan :D chill bulan.

Popular Posts

I Love My Blog

Daisypath Anniversary tickers