Contest Jelingan Manja ADA LAGI???!!!

Assalamualaikum...

Dua hari lepas. 2 hari lepas yea. Aku dikejutkan dengan sorang 'guest' kat shoutbox nie. Meh baca dia cakap pe


Sentap sentip sipi sipi gak aku mak nyah oit. Hang tetiba tulis macam tue. Adess. Contest tue dah berzaman dah abis dan ade pemenang. Nie jenis blogger yang follow saja untuk cukup syarat penyertaan. Bukan nak update status contest. Meh aku nak kasi hang link entri yang contest aku dah ada pemenang. Dan hadiah nya aku dah pos.


Depa nie dah monang. Kau hado?? Ok2. Hadiah pun aku dah pos. Ada seorang je yang buat entri 'terima kasih'. Tak silap aku YunaBella---->pemenang NO.2.Yang lain hilang cenggitu je. Bukan setakat entri penghargaan. Nak cakap terima kasih pun tak dop.Huhuhu Tapi tak po lah. Den tak kisoh eh. :)

psstt~ meh sesamo kito menjeling manja kure kure =p

6 comments:

najihah sahami said...

hahhaa..yg tu dia pergi wat haji kot. xsempat nk online. hahaha

★ Gadis Merah jamBu★ said...

hahaha ...yg lain tu ish ish

TT___TT

anyway *thanks*


(tak join pon sebenarnye ngehaha)

apik pehe said...

uihhh..apik pon tak tahu...

apik: mekk..segmen aritu yg mek buat biler nak ader pemenang?

saje nak bulan ngamuk..hehehe

kyoshi_sousuke said...

anak sape lak kt atas tu??haha

sarah mohamad said...

haha saya ingat lagi contest tuu sbb saya kalah hehe. dah lamaaa dah nye contest tuu. saya follow blog bulan sbb contest tuu je memula tapi sekarang dah hari2 kena bw ke sini hehe

emieysandra said...

die xperasan la tuu..bak kata mish, die pi haji kot~

Popular Posts

I Love My Blog

Daisypath Anniversary tickers