Happy Anniversary Cik Bulan =p

Assalamualaikum...

Semalam 12hb July 2011. Semalam jugak la ulangtahun pertama belog cikai serabai nie. Huhuhu. Tak sangka dah setahun aku berblogging. Namun, masih banyak lagi yang harus aku pelajari. Hekhekhek skema molep ayat aku.

Alhamdulillah,

Dengan penghasilan entri 364 termasuk yang nie dalam masa setahun. Follower seramai 1414 (wah cantik nombor =p). Alhamdulillah, belog 'Tentang Bulan' diterima oleh kalian. Terima Kasih kerana memollow dan membaca belog pink nie.

Belog bersalin baju 3kali dalam setahun nie.Semua atas jasa baik zaerr.com. Zaerr yang design template belog aku nie. Ringan dan cepat loading. Terima kasih.

Harapan untuk masa hadapan agar belog nie masih lagi diterima kalian. Entri yang aku hasilkan sedikit sebanyak dapat memberi info dan merehatkan minda kalian.Dan aku akan berblogging selagi terdaya =p. Namun kekangan masa dengan study dan bisnes sendiri nie membuatkan belog aku nie sedikit terabai. sedikit je yea. hekhekhek.

Ahakss. Wordless Wednesday =p

13 comments:

R D said...

congratz cik bulan...

rara pinkmafia said...

semoga success di tahun berikunya.

iQa~ said...

Tahniah cik bulan... =)

ADfeez said...

smpat lg tu cik bulan posing...:P

tomato said...

wahhwahh ! kongrets bulan !! hebakkk lah ! :D

najihah sahami said...

wow! selamat ulangtahun sayanggggg!


keep blogging. keep in touch. hehe.




i xde la block u dari fb tu yunk oi...ai deactivate je pun..^_^

Anishaway said...

happy blogging cik Bulan !

cik ayin said...

yeayyy..selamat ulangtahun..mana kek?heee

Diana @ bilakukatacinta said...

ai..sy baru memblog 5 bulan lamenya...huhu...lagilah org tak berapa nak kenal sy

Anonymous said...

wahh..da setahun!!i setahun lbey tp xigt tarikh..wawawa..tahniah!

aTy _faRed~ said...

hepi aniveseri tuk blog nih.. semoge terus maju jaya keh..:) saye tak perasan pulak biler start berblog.. eerr..3 tahun dah kot..huhu... [kesian kat blog sendiri] ;)

emieysandra said...

slmt ulangtahun bulan!!!

ehehe..comey dok posing ;)

sarah mohamad said...

Happy anniversary untuk blog cik bulan ni! dan selamat teruskan berblogging okay tayaam :D

Popular Posts

I Love My Blog

Daisypath Anniversary tickers