Meh tengok gambo aku shopping sakan dengan Erza Fareeha

Assalamualaikum....

Aku tengah bengang dengan posmen yang tak reti reti nak hantar parcel aku. Dah seminggu aku tunggu parcel contact lens. Pakai POS LAJU pulak tue. Tak sampai sampai jugak! Bengang bengang.

Meh aku nak cite story aku shopping ngan Erza Fareeha. sebelum aku balik cuti aku kuar shopim baju seluar kasut tudung dulu. Maklum la dapat gaji last.Hahaha.Sakan sampai tak hengat! Tak hengat dunia. Erza bawak bodyguard sorang tolong bawak paper bag kami. Ahakss.

Semua kedai dalam TS tue kami masuk tak kira la jual apa.Ahakss Nampak sangat menipu nye kan? Sampai je TS kami pergi makan kat Johnny's Restaurant. Tak sedap langsung!

Pastue bermula la sesi shopim mopim nie. Cian gak kat Zakwan (ehem2 Erza) =p kene ikut je kami. Mane kami pergi dia ok je. Habis shopim kami pergi KL central makan Mc'D GCB.Ahakss Nie Zakwan yang teringin nak makan. Habis makan kami pun balik la.

Jangan tengok kami.Tengok bag kami.Tue baru sikit =p

Muka budak puas hati dapat shopim =p

psstt~ Entri request dari Erza Fareeha sbb dia tak dapat update blog.hekhekhek Juga entri nak kasi jeles sama Mish,Ieyla,Anis and Ngeks

19 comments:

Anishaway said...

Anish tahu dalam bag shoping tu semua untuk Anish kannn. terima kasih cik Bulan dan Erza !
(perasan)
hahaha

Mohd Firdaus said...

xbrape nak sakan lg tu..nnt kte shoping sma2..bru la sakan..hahaha

Anonymous said...

Eh makan GSC la. :D - zakwan

najihah sahami said...

haha..waa..nk jmpa gak zakwan..uwaaaa.jeles2...haha...

wesss..korang beli apa je untuk ai?

nazirulhazwan~ said...

eleh, ingatkan banyak sgt, sket baru tu, tunjuk la gambar 1 lorry, haha

Puan Besar Shag Yahaya said...

Okay~ Shag jeles :P

apik pehe said...

hahaha..
sajer je..
kalo apik..da kena pok lame2 dah

~hyun_miera~ said...

bulan..

nak gak gaji last tuh..hehhe.

Bulan said...

@anishaway

Hahaha.mcm taw2 plak ek.rugi x join kalo x leh pau erza =p

Bulan said...

@ firdaus

hahaha.ok2 bulan tggu fir dtg KL.nati kite shopim sakan =p

Bulan said...

@zakwan

hahaha.perli nmpk =p ye la next time zakwan banje GSC k

Bulan said...

@ mish

hahaha.meh la jupe duk melawak ngan zakwan neh

Bulan said...

@nazirul

ang mmg.suke sgt perli aku.cett!

Bulan said...

@shag

hahaha.next time jupe lg shag.Promise!

Bulan said...

@apik pehe

nak pok sape apik?hekhekhek

Bulan said...

@hyun miera

da abes syg =p

laskar pelangi said...

wah!!

Anonymous said...

hahaha..update gak nohh...thx sayam..da dpt picca tu...~erza

sarah mohamad said...

amboi! cik bulan keluar ke ts tak ajak pun kita sobs sobs :D

Popular Posts

I Love My Blog

Daisypath Anniversary tickers