Opocot mak engkau !!

Jangan di cuit pinggang aku. Pleaseeeee lah!

Melatah lagi. Dulu aku lagi teruk melatah. Antara ayat yang keluar dari mulut aku.

" Eh mok mu mok aku,mok mu burok siku."=p lama gak aku melatah ayat nie. Sampai mama aku pun tak leh buat hape dah.

"Oh cokek mok mu".Yang nie latah aku paling latest.Aku pun tak tahu nape dalam latah aku ade perkataan "mok mu". Huhuhu sungguh tak sopan!

Sekarang nie dah ok sket penyakit melatah nie sejak aku minum susu anlene.Ada kaitan ke? =p

Orang melatah nie bahaya. Kadang kadang sonok dengar orang melatah. Ade yang siap nari gojet lagi.Hahaha

Tapi jangan la duk cokek org melatah yang tengah pegang pisau,senapang dan benda tajam. Habis hangpa nati. Di tembak nya~ huhuhu

psstt~ jom kite kopikopi :)

13 comments:

sarah mohamad said...

bahaya kalau yg jenis latah sambil buat apa yg di latah tuu. kalau duk pegang pisau tak pasal2 kena libas dek pisau tuu hehe

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

org melatah kd permainan bg yang lain. itu yg tak best :(

najihah sahami said...

yunk.u melatah eh???i xtau pun.kalaula ai tau. hahaha.:P

dak eina said...

mujur melatah xtubik kokse2.. laki skalo melatah tubik lucah sket. pompuan bleh cover lagi..hihi

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hihi...akak hrp akak takkan jd org yg latah

cik ayin said...

kawan melatah...kecian dia..selalu kena usik

Alin Marlini said...

kadang2 terlepas jugak

KIKA said...

KIKA selalu terlatah "oh sygku"..
ish! bahaya benor ayat ni... nth mana dtg pon xtau...bkn ada pakwe pon.. =P

apik pehe said...

hehehe..kuatnyer dia melatah..

eRza farEeha said...

kdg2 i pon melatah..adehh!

padin said...

hehe kengkawan aku takde plak spesis melatah, kalau tak dah lama peram idea ni hehee

caliph shuriken said...

bahaya nii, huh...

apik pehe said...

hahaha..jumpa nanti..kena la cokek..hahaha

Popular Posts

I Love My Blog

Daisypath Anniversary tickers