selamat harijadi dan selamat hari raya untuk kali terakhir sebab aku akan mati dalam sehari atau dua ini

Assalamualaikum...

Hawau u?fain?wat a u du in tudei? Hah ambik ko bahasa pa neh. German campur itali ka? Kau hade? Hekhekhek.

Lamakan aku tak update? Seminggu ade kot. last entri pasal melatah. Hah,hambik ar melatah sampai joget joget inul goyang gerudi. Pehh! Im retis ok. Ada aku kisah ? =p

Dah dah,tue la tabiat aku,mukadimah tue bukan main panjang mencecah lantai. Silap hari bulan boleh digulung buat jual. Semeter RM2.80. Ko nak?

Tajuk entri bukan main panjang noh..Eh eh,aku tak panggil Noh Hujan ok! Laki orang tuh tak kuasa mak! =p
*tengok!tak abes lagi mukadimah aku* ADESSSS

Aku duk godek godek nuffnang aku. Mau nengoknye gimane perpomen aku punye trafik. Haaaa! Semmputtttt! Tak update tak blogwalking ada jugak se-BE baru duk goyang inul dalam blog aku. Alhamdulillah.

Meh nak tunjuk,


Korang tak payah tengok la yang lain. tengok yang panjang tue je. boleh digulung buat jual RM4.80 semeter. Harga dah naik.Hekhekhek

Peh,Sape la gamok nye search benda nie. Boleh plak dia tahu dia nak mati sehari dua lagi. Makhluk Makhluk. Sodeih den menbaco nye ooo~ 

Puaso dop lagi hang nok ucap Selamat Hari Rayo buat gapo. Puaso hang dah abes ganti ko ujang oit. Eh silap. Bukan ujang blogger femes k.

Selamat Hari Jadi kat sapo plak neh nyah oit..meh aku kasi lilin putih onambolasribu.Ko tiup la sampai pengsan muntah darah. Mak oit,kayanya aku nak kasi lilin onambolasribu kat orang. Hekhekhek

Nak bagi ceramah sikit nie,

Hidup mati kuasa Allah.Dia yang menentukan segalanya. Bila,bagaimana,dan kenapa untuk suatu kematian itu. Kita, HambaNYA mampu berusaha dan berserah. Sambil kejar harta dan nikmat dunia tue.Jangan lupa akhirat juga. Untuk bekalan mengadap DIA. Salam Jumaat~

psstt~ Kempunan nak makan buah mata kucing. korang taw?

19 comments:

Hishyamuddin said...

haha..amende la gi search sal tu kan..

Blog Sensasi said...

hak3

Blog Sensasi said...

hak3

dak eina said...

sape la ek yang search tu.. haha

NeenaAnuar said...

ahahahaha... adoiii.. ade gak yg search camgitu ek! but memang macam2 pun kalau kite tengok kat nuffnang keywords tu! :D

Rtp Farra Arisha said...

aishh aneh2 saja kan ;)
arisha pun mengidam nak makan buah mata kucing!!!

rara pinkmafia said...

aduhhhhh search yg mcm tu pon hade ke.haih! sabo jelah.hehehe

caliph shuriken said...

bukan slalu dok sebut kucim (kucing) ka? huh...

asnizaziz said...

haishh..macam2..

Kumbang Jingga said...

rajin betul taip punya panjang..mesti tengah frust menonggeng tu sbb cinta hehehee

eRza farEeha said...

perghh..pnjang bebenor keyword die..ahaha

sarah mohamad said...

hahah panjang bebenor keyword tuu sapa la yg gamok nk cari keyword panjang2 gni hehe

apik pehe said...

ehhh dak ni..kejap bahasa omputih tak skolah..kejap bahasa len..haishh..

hahaha..selamat berpuasa..puasa tu biar cukup tau

cik ayin said...

mengarut betol...kakak..selamat berpuasa :)

laskar pelangi said...

hish! dasat ah manusia yg search tu=)

dear, selamat berpuasa:) kelmarin pelangi ada pergi psar.ada gak jumpa buah mata kucing.tak menyempat nak beli:)

Afiq Din said...

huyyooo...
doakan yg terbaik la buat org tu

Farhana Jafri said...

hahahaha terbaik!!! cane boleh jd smpai mcm tu.. rjin lak tu taip pnjng2.. adoi.. sabar je la ea.. ;)

nazirulhazwan~ said...

fuh, sape yang nak mati sgt tu?

tomatokering :) said...

hahahah sape lah teww mencari ;p

Popular Posts

I Love My Blog

Daisypath Anniversary tickers