One Year Anniversary Giveaway + Lucky Draw Contest By LoveBagLoveBag

Assalamualaikum...

Sedang sedang menjamu mata selepas menjamu selera semasa berbuka tadi. Aku sangat khayal bagai menjadi Princess Kate Middleton pilih tengok bag bag yang cun melecun segala bagai neh. Adess perasan jadi Princess la plak. Ikikikiki

Klik untuk mengetahui apa yang sedang berlaku di sana :)

Yang best tentang giveaway nie sebenarnya ada 3 OPTION. Kalo nak tahu korang klik lah banner kat atas tue yea. Boleh lah korang terjah terjah sambil cuci mata melihat bag bag yang cun melecun.

Meh aku terangkan apa yang bestnya giveaway nie:

Option A: [ FACEBOOK]
1. Khas utk facebooker.
2. Add dorang ------>LoveBagLoveBag
3. Tag 50 friends list korang yang hampir mencecah 4k tue pada manamana pic contest nie :)
4.Pastu ringankan tangan utk meng'email'kan penyertaan korang nati 

Option B :[ BLOGGER]
1. Khas untuk blogger yang ade blog.Hekhekhek kalo blogger tak ade blog orang pgl pe ek?Lu pikir la sendiri :p
2.Jadi follower Blogshop depa ------>LoveBagLoveBag
3. Cite la kat entri korang pasal contest cintabegcintabeg nie. Backlink kat dorang. Senang kan?
4. Pastu,jangan lupa habaq kat depa yang hang join contest depa nie :) 

Option C : [ BUYER]
1. Purchase bag cun melecun dorang nie :) dengan mudah korang dapat join contest nie. Senang kan? ;)
2. Dapat less 10% pulak tue!!! Siapa tak nak kan ?

Dan untuk 75 mereka yang bertuah akan menerima "Early Bird Gift"

Menarik! Tertarik!

Tunggu pe lagi! Jom join. Mana tahu ada rezeki di Bulan Ramadhan nie :)

4 comments:

tomatokering :) said...

hamboihhh .. cambest je .. nak rebut nnti dari bulan baru taw ;p

cik ayin said...

gud luck kakak :)

pu3mas said...

semoga berjaya ifa..

najihah sahami said...

wow!!gudlak sayam!

Popular Posts

I Love My Blog

Daisypath Anniversary tickers