Bukan blogger lagi

Assalamualaikum...

Seminggu gak aku tak update. Seminggu or 7 Hari taw. Lama toooo~

Alasan tak update?Nak kata rumah aku tak de tenet. Ada je. 24jam lagi.  Nak update 6-7 entri pun boleh. Nak blogwalking sampai lebam pun boleh.

Busy? Tak jugak. Aku tak buat hape pun kat rumah nie. Goyang kaki tengok tivi. Kul 5.30 masuk dapur tolong mama masak. Tue je la rutin harian aku bulan pose nie.

Sebenarnya aku tak ada mood lagi nak blogging." Abang BEN wei,tolong la ambo. Gano nok wat nie."
Ntah la nape mood blogging tue hilang sejak akhir nie. Idea untuk nak hasilkan entri tue ada. Tapi :( tak terdaya nak ulas dan olah. Perghhh~ Dramatik gitu ayat nye. Hekhekhek

Jeles dengan kawan kawan yang senantiasa mengapdate tiap tiap hari. Walaupun terpaksa panjat pokok taugeh untuk dapat line tenet :p

Sekian utk entri nie.Ok bai

21 comments:

dak eina said...

panjat pokok taugeh xleh blah.. haha.. sme la eina pon... tp eina xde idea nk update... huhu

i am S!L4H.. said...

sy panjat pokok kaktus je sis. haha

eh sy x update hari2 pon. ngee. mood blogging dh kurang skrg <--sy
serius! *tbe2 nak tande seru kan*

laskar pelangi said...

sayam! =D sape yang panjat pokok taugeh? HEHEE~

iszieylyanziy said...

sob2x,,same la ngn is,,huaaaaaaaaaaa

zmah said...

Rehatkan minda,insyaallah akan ada idea nak menulis juga nanti.

Anonymous said...

yunk! mengapa? ada masalah ea? be strong keyh :) i support u dari jauh~ (mls nk sign in,hehe)

Bulan said...

@dak eina

idea ke laut da agak nye kn?

Bulan said...

@silah

kalo kaktus ade duri la.sakit oooo
:p

wah,terasa kesiyesan itu :)

Bulan said...

@laskar pelangi

ce teka ce teka :P

Bulan said...

@is

patot la lame x nmpk is update :)

Bulan said...

@zmah

InsyaAllah.
Thanks :)

Bulan said...

@cik anon

demo nie sapo eh.
thanks yunk support i dri jauh..hekhekhek

Encik MamaT said...

awat ni bulan jameela.. hahaha

eRza farEeha said...

smela yunk..i mls da nk update..ahaha..siyes!

najihah sahami said...

naik pokok taugeh??hahaha..i pijak je kalau pokok taugeh tu..:P

diana said...

panjat pokok taugeh???
hehehhe....
akak masih rajin mengupdate..:p

emieysandra said...

emiey pnjat rumput jer...ehehe.

sme la, emiey pun sibuk skg ni, jarang sgt leh update ;)

Alin Marlini said...

relaxs...

caliph shuriken said...

besar sgt ka pokok taugeh tu nk panjat? hukk...

rara pinkmafia said...

dear,nk berblog mmg kena ada mood,rara pun same,kalau weekend kalau nampak rara update n BW mmg bagus lah,sbb mls giler,lagik pon line cm haremmmm!

tomatokering :) said...

haipp ! ngade rajin2 taw ! ;p

camat ali laye 1 ;D

Popular Posts

I Love My Blog

Daisypath Anniversary tickers