Die Hard Fan Cornflakes Madu

Assalamualaikum...

Pinjam dari Incik Google

Tiap tiap tahun Hari Raya nie la cookies kegemaran aku. Kalo dapat sebalang cornflakes madu nie. Jangan harap aku nak bagi orang lain makan sama :p  Aku suka rasa nye yang sweet manis madu nie. Nama pun dah cornflakes madu kan? Hekhekhek

Pernah aku pergi rumah kawan mama. Aku tarik la balang cornflakes madu slow slow depan aku. Aku kunyah kunyah kunyah.. Sedar sedar dah habis sebalang. Mama aku pun berbisik dengan aku. " yang kat rumah kan ada lagi,pergi umah orang pun nak rembat lagi ke?".Hukhukhuk Malu sendiri aku :p

psstt~ Raya nie aku beraya di Thailand :)

13 comments:

.: iEyLa :. said...

hukhuk...jgn lpe bwk blk hostel t tau..
t i dtg nk rase yg u buat..hihi

laskar pelangi said...

yg, pelangi pn try wat cornflakes madu..kejab je abis kt umah ni..adk2 ngah layan tv..smbl2 ngap..ni dah kali ke 2 pelngi wat..he3 xsempt nak raya pon..hik3


dear,raya kt thailand?

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

masa akak kecik2 pun akak suka ,skrg dah tua tak minat sgt la pulak.dulu tak pandai buat sendiri..skrg tukang buat tuk anak2 ..hehe.selamat hari raya buat bulan cayang

Lieyda said...

sy pun die hardfan biskut ni jgk haha.best best.selalu suh org bungkuskan utk sy.lg xmalu kan kui3

apik pehe said...

hehehe..sedap beskut nih

najihah sahami said...

hahaha..sama la yunk. sedapp giler kot cornflake madu nih. jangan hidup bermadu sudah,. yang tu memang tak sedap lah.

caliph shuriken said...

mmg sedap pun.. lain kali rembat skali dgn balang2 tu ok, hikk...

Miss A said...

woww,raye di thailand??bestnye!

haah,kueh honey cornflakes ni mmg yummy!

sifu im said...

aku pon suka cornflakes madu neh

ADfeez said...

bulan!!! yg nie mmg sedap.. hehehe

amboih.. raya kt thailand.. nk sobenior.. ;P

cOnfuSeME said...

oitt..klu u buat bak sket..jgn tau nk rembat kt umah org je...

nota kakitangan: nak ole2 dr thailand...:P

iszieylyanziy said...

penat ah buat nie,,sakit pinggang! haha :P

sYafIk-wAy said...

aku minat gila kuih ni , tapi tahun ni dah takde . dermmm . kecewa sungguh !

Popular Posts

I Love My Blog

Daisypath Anniversary tickers