Copy Paste

Assalamualaikum.

Hurmm---> mengeluh.
Hidup sekarang macam broker kat bursa saham. busy tak ingat dunia. assignment, projek,midterm exam,test dan kuiz. macam nie kan hidup study. Penat giler. Nie tak merasa lagi hidup sebagai orang yang dah kerja. Tak tahu la macam mana nanti. Agaknya 'NO LIFE'. kerja dari pukul 8 sampai 5. balik rumah dah dekat pukul 7 <---- sebab traffic jam. Balik masak untuk anak dan suami. pastu tido. kan? Ahakss. amboi dah berangan ek. Muihihihi. siapa tak nak kawin kan?

Erkk. sebenarnye dah lari dari tajuk.hahaha. nak tulis pasal study. Korang dulu time study macam mana ek? time buat assignment. kalo tak reti buat korang tinggal macam tue je ke?then submit? or korang copy yang member punya? Hahaha. Bulan? Bulan akan copy. hahaha. tapi copy pun kena tahu la macam mana nak buat. bukan main copy paste dan hantar je. Muihihi. tapi kalo soalan tue memang Bulan tak faham. memang Bulan akan hantar kosong je.

Tadi dalam kelas nak tergelak dengar kawan bersembang.

Tipah: weh,ko dah siap soalan nie?

Timah: dah dah,tapi tak tahu betul ke tak graph tue.

Tipah: macam mana ko buat? ajar aku sket.

Timah: macam nie. bla bla bla bla.....

Tipah: tak pe la aku tak faham ko cakap ape. ko ade bawak softcopy graph tue tak?

Timah: tak. ade kat bilik.

Tipah: Lorh..nape ko tak bawak? lain kali kena bawak. semangat brotherhood tue penting!

Tiffany: perghhh...semangat brotherhood la sangat. semangat copy paste ade la. ahakss

nie semangat copy peace.hahaha

psstt~ copy paste entry? ermm. depend pada pengopy dan mangsa copy. meh minum kopi sama-sama. hahaha
psstt~ nak copy tak salah. tapi kreditkan la pada penulis asal. sharing is caring right? caring is love.

7 comments:

Sasa Al-Sharif said...

kalau ada yg kopipes entri aku. aku senyum la sbb tak sangka ada jgk yg eksaited minat dgn entri aku.

eRza farEeha said...

smlm i copy tuto..hoho

najihah sahami said...

haha..semalam i minum kopi...sebab tu insomnia...haha

Dilla Nur said...

hehehe...copy mengopy ni bese la bg student...tp jgn la amalkan sgt...nti ble dah keje...blurr plak nk wat sume seniri...based on my experience~ mase keje dlu kne study balik yg basic2....hehehe, sbbnye masa study maen hentam je...

caliph shuriken said...

waa.. sharing is caring.. caring is love.. kopi itu itam.. itam itu menawan, hukk...

latest en3: ~ tira miss u ~

ardinihumaira said...

kopi peys ni macam asam garam gule dah ;p

FariehanIbrahim [LBC] said...

kopi janda ka kopi tongkat ali? hehe! ^^,
aah, copy tu kdg baik, kdg jdi xbaik kalu slh guna harta intelek. huuhu

Popular Posts

I Love My Blog

Daisypath Anniversary tickers